Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Kouluajan suhteet nyt

17.08.2010
O_Art2-256

Kouluaikaiset asiat palaavat aikuisenakin mieleen. – Kaduttaa, etten aikanaan tunnustanut ihastustani pojalle, josta tykkäsin, yhteisöpalvelu Twitterin kautta haastateltavaksi löytynyt Johanna kertoo.

 

– Kolmenkymmenen vuoden takainen ihastus otti juuri yhteyttä. Pidämme nyt yhteyttä yllä vaihtamalla viestejä ja valokuvia, toinen, nimetön, twitteristi kertoo.

 

Peruskouluaikaisia kavereita ei juurikaan tule muisteltua, enkä oikeastaan tiedä mitä heille nykyään kuuluu. Muutaman lukiokaverin kanssa pidämme yhteyttä. Viimeksi juuri eilen kävin yhden kanssa puistossa katsomassa rokkikeikkaa, sanoo Twitteristä tavoitettu Jukka.

 

Vanhojen tuttujen kanssa tavatessa keskustelut siirtyvät usein vanhoihin jännitteisiin. Kuka oli kenen kaveri, syntyikö kestäviä pareja tai elinikäisiä ystävyyksiä? Onko vanhat kaunat annettu anteeksi?

 

Jukka harmittelee, ettei ollut rohkeammin koulukiusattujen tukena. – Sitä pelkäsi ja toisaalta näki asiat aika suppeasta näkökulmasta.

 

Kaikki haastatellut kertovat ajatelleensa vanhoja koulukavereita viimeksi vain pari päivää sitten. Miksi menneisyys ei voisi olla myös osa tätä päivää?