Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Jaettu muisto: Löysin vanhat koulukaverit Koulukaverit.com-palvelusta

22.06.2010

Kuulin vuonna 2006 tyttäreltäni tällaisesta koulukaverit -sivustosta. Olin varmaan kyllästymiseen asti muistellut kouluaikojani, joten hän ehdotti katsastamaan kouluni tiedot. Niin löysin luokkatoverini Leenan.

Ensimmäinen puhelinsoitto häneltä oli aivan ihana, ääni oli niin tuttu. Olin taas 50-luvulla. Ja tästä alkoi muiden metsästäminen. Minulla oli tallella vanha Ystäväkirja. Sieltä löytyi syntymäaikoja ja Väestörekisterikeskuksesta osoitteita. 

 

Alkoi kirjeiden kirjoittelu. Ensin vain muutamalle kokeilumielessä, josko ketään edes kiinnostaa enää tavata. Vielä mitä, niin iloisia ja ihania puhelinsoittoja en ole varmaan koskaan saanut.

 

Syksyllä 2006 kokoontui pieni joukko Helsingin tyttökoulun vuonna 1960 päättäneitä yhteen muistelemaan vanhoja ja hauskaa oli. Tästä tapaamisesta innostuneena aloin etsiä lisää "tyttöjä" Meitä oli 21 viimeisellä luokalla ja 14 meistä on tapaillut vaihtelevalla kokoonpanolla 2–4 kertaa vuodessa. 

 

Kolme tyttöä asuu pysyvästi ulkomailla ja heistä kaksi on käväissyt Suomessa tänä aikana. Ainoastaan neljää ei vastaaminen, syystä tai toisesta, kiinnostanut. Olemme tehneet päivän risteilyjä kesän alkamisen kunniaksi, käyneet teatterissa, viettäneet pikkujouluja ja lähetelleet sähköposteja.

 

Tänä vuonna tuli täyteen 50 vuotta tuosta keskikoulun päättämisestä, ja tapausta juhlittiin Porvoossa syöden hyvin ja shoppaillen. Viihdyimme hyvin yhdessä jo kouluaikana. Siksi meistä on tosi mukavaa tavata edelleenkin. Ellen olisi löytänyt sivuiltanne silloin Leenaa, tuskin olisin alkanut etsiskellä ketään. Olisin vain jäänyt haikailemaan menneitä lasteni kiusaksi.

 

Kesäisin terveisin,

 

Seija Järvinen