Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Äidin ensimmäiset koulun joulujuhlat

18.12.2012
O_joulujuhla_206_298

Muistatko koulusi joulujuhlat? Jännittikö esiintyminen? Kävikö juhlissa joulupukki? Kiilsivätkö muidenkin kuin lasten silmät?

- Odotin itse lapsena joulua kovasti. Joulu alkoi aina koulun joulujuhlista. Se oli iso ja jännittävä tapahtuma, kertoo ekaluokkalaisen äiti.

- Odotan todella kovasti tyttäreni ensimmäisiä joulujuhlia. Varmasti silmät kostuu ja sydän pakahtuu ylpeydestä omaa isoa lasta katsellessa. Mietin myös pitäisikö isoäitikin kutsua mukaan. Tämä on hänellekin ensimmäinen lapsenlapsen koulun joulujuhla.

Joulujuhlat päättää syyslukukauden ja perheet laskeutuvat joulunviettoon. Koulujen joululoma kestää loppiaiseen saakka.

- Odotan myös nyt, että joulumieli laskeutuu perjantaina 21.12. koulun joulujuhlissa ensimmäisen yhteislaulun kajahtaessa soimaan. Perheeni matkustaa seuraavana päivänä Pohjois-Suomeen vanhaan kotikaupunkiini joulunviettoon. Kuuntelemme siellä kun lasten ukki julistaa joulurauhan.