Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Järjestä glögi-ilta vanhoille koulukavereille

18.10.2012

Joulun alla ja välipäivinä on hyvä aika kokoontua rentoon tapaamiseen. Heti työpäivän jälkeen tai lauantai-iltana aika moni ehtii istahtaa tunniksi glögilasin ääreen. Joku porukka saattaa jatkaa vaikka syömäänkin, jos pystyy varaamaan koko illan koulukavereiden tapaamiseen.

Jos olet unohtanut salasanan, palvelu lähettää sähköpostiisi väliaikaisen salasanan, jolla pääset luomaan itsellesi uuden salasanan.
 
2. Käy läpi Omat koulut -sivun kautta löytyvät koulukaverit ja kirjaa ylös henkilöt, jotka voisit kutsua glögi-iltaan.
 
3. Varaa teille pöytä tai kaksi sopivasta ravintolasta.
 
4. Kirjoita kutsu 
Kutsu kannattaa kirjoittaa tekstinkäsittelyohjelmalla. Muista mainita kutsussa päivämäärä, kellonaika ja tarkka paikka. Kerro myös mihin mennessä tarvitset ilmoittautumiset. Anna myös yhteystietosi lisätietojen pyytämistä varten. Jos menette syömään, voisi olla hyvä liittää kutsuun myös ruokalistaan liittyviä vinkkejä tai kysely erityisruokavalioista.
 
5. Lähetä kutsu valitsemillesi henkilöille.
 
6. Lisää kutsu myös Luokkakokoukset-sivulle, jos haluat, että mukaan voi tulla muitakin tuttuja. Kerro jos myös rinnakkaisluokkalaiset tai toisen koulun tai vuosikurssin oppilaat ovat tervetulleet mukaan.