Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Ex-missi Krista Järvinen sai olla rauhassa ala-asteella

18.04.2012
O_KJ_orig_256

–En ollut erityisen suosittu, mutta en mikään hiljainen vetäytyjäkään. Kasvoin jo aikaisin pituutta. Pituus ja silmälasit ala-asteella pitivät luokan pojat tehokkaasti kaukana, vuoden 2004 missikisojen Suomen ensimmäinen perintöprinsessa kertoo.

 

Krista Järvinen, 27 toimii nykyisin mobiilimarkkinointiyrityksen maajohtajana ja on yksi digi- ja ICT-alan naisverkosto Future Femalen perustajista. Krista kertoo olleensa viimeksi yhteydessä koulukaveriin työasioissa.

 

–Ikävä kyllä moni kaveri on ehtinyt karata maailmalle ja heitä näkee liian harvoin.  Krista tapaa tapaa kuitenkin vanhoja koulukavereita säännöllisesti, joka joulu.

 

–Meillä on perinne, että tapaamme tyttöporukalla aina aatonaattona kun kaikki palaavat kotikaupunkiin joulunviettoon. Osan kanssa ollaan oltu samalla luokalla jopa eskarista lukion viimeiseen luokkaan saakka.

 

–Miten pärjäsit koulussa? Olen aina tehnyt kovasti töitä koulun eteen ja saavuttanut sillä ihan mukavia tuloksia. Historia oli ehdoton lemppari ja siitä oli todisteena kymppirivi.

 

–Paras/pahin kouluruoka? Inhosin koulussa kiusauksia ja niinä päivinä yritin pärjätä näkkileivällä. Pinaattiletut olivat lempiruokaani.

 

–Mikä sinusta piti tulla isona? Minusta on pitänyt tulla kaikkea hammashoitajasta vaatesuunnittelijaan ja valokuvaajaan.

 

–Mikä sinusta tuli isona? Olen aina ollut utelias luonne ja varmaan siksi päädyin alalle, jota ei voi lukea vielä kirjasta koulussa, vuoden alussa mobiilimainosverkko Widespacen Suomen maajohtajan työt aloittanut Krista Järvinen kertoo.