Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Löydä koulukaverisi uudelleen

22.11.2011
O_Kaikkikuvat_256-956W

Kaivattu ihminen löytyy kätevästi Koulukaverien hakumoottorin avulla osoitteessa: http://www.koulukaverit.com/luokkakaverit.

1. Voit etsiä pelkän koulun nimen perusteella entisiä koulukavereitasi, joiden koko nimestä et ole varma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2.  Muistatko vanhan tuttavan kouluaikojen lempinimen ja koulun, mutta oikea nimi on päässyt unohtumaan? Muisteletko kyseessä olleen jokin yhdistelmänimi, mutta et muista enää nimen loppuosaa? Kokeile hakea kaveriasi etunimen alkuosalla niin, että merkitset tähdellä (*) loppuosan nimestä. Tällöin hakumoottori tuo palvelusta kaikki muuten hakuehdot täyttävät henkilöt, joiden nimen alkuosa on samanlainen kuin hakusanassa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 3. Haluaisitko tietää, mitä entiselle ihastuksellesi kuuluu, mutta et tiedä hänen nykyistä sukunimeään? Hakumoottorin avulla voit etsiä tietoja myös entisen sukunimen perusteella, mikäli tavoiteltu henkilö on ilmoittanut sen palvelussamme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luonnollisesti voit etsiä palvelusta pelkän nimen perusteella myös henkilöitä, jotka eivät ole olleet kanssasi samalla luokalla