Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Kutsu kaverisi koolle

20.10.2011
O_luokkakokoukset_pakattuverkkoon_256

Syksyn saapuessa illat pimenevät ja moni meistä vetäytyy kotisohvan kutsuvaan syliin, kenties mukanaan kupponen kuumaa tarkoituksenaan katsella vanhoja valokuvia. Käteen osuu vanha kaverikuva kouluajoilta, jossa pari viikaria virnistelee valloittavasti. Mitähän sille entiselle koulukaverille nykyään kuuluu, ei olla nähty pitkään aikaan?

 

Koulukaverit -palvelun avulla on toki helppo pitää yhteyttä vanhoihin tuttaviin, mutta ettei virtuaalinen yhteys ei voi kuitenkaan korvata aitoa ihmiskontaktia kasvotusten. Eikö olisikin kiva järjestää syksyksi mukava jälleennäkeminen, ja muistella vanhoja metkuja, ihastuksia, yhteisiä harrastuksia ja mitä jäynää sitä opettajille tuli aikoinaan keksittyä? Kenties voisitte päivittää muistojanne lähtemällä uudestaan luokkaretkelle samaan paikkaan kuin vuosia sitten?

 

Kutsu kaverisi mukaan luokkakokoukseen kätevästi Koulukavereiden Luokkakokoukset -sivulla ja viettäkää hauskoja hetkiä ”kuin silloin ennen”!