Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Sen luokkaretken muistan

20.05.2010
O_FINAL-2-256w

Kävitkö kouluaikoinasi unohtumattomalla luokkaretkellä, josta on riittänyt kerrottavaa? Oliko luokkaretkesi positiivisella tavalla unohtumaton, vai jäikö muistijälki seikkailuista ja vastoinkäymisistä?

 

Anu Vuollet osallistui kuudennella luokalla luokkaretkelle. Kuopiosta Ouluun ja Vaasaan suuntautunut reissu kesti kaksi päivää ja yhden yön. Retken aikana nuoret tutustuivat muun muassa Tietomaahan, Edeniin ja Wasalandiaan. Samalla matkalla he kävivät myös Vaasa–Uumaja – risteilyllä, ja olipa nuorilla myös hieman omaa shoppailuaikaakin Vaasan puolella.

 

Anu muistelee luokan keränneen retkirahoja järjestämällä myyjäiset ja discon, keräämällä pulloja sekä myymällä ikkunakoristeita ja lehtiä. Lisäksi jokainen toi 10 markkaa kuukaudessa kassaan omasta pussistaan.

 

– Parasta luokkaretkessä oli itse matka, ja tietysti kivat koulukaverit. En ole käynyt Vaasassa sen koommin, nykyisin Oulussa asuva Anu tunnustaa.

 

– Kävin luokkaretken jälkeen ensimmäistä kertaa Tietomaassa vasta häitteni jälkeen, turisti-kaason oppaana, Anu nauraa. Paikka vaikutti nyt pienemmältä, mutta mielenkiintoisemmalta kuin ensimmäisellä kerralla. Edenissä kävin uudelleen mieheni kanssa heti muutettuamme Ouluun.