Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Koulukaveri esittäytyy

24.08.2011

– Vanhat koulukaverit ovat aina tervetulleita meille kylään. Aika sovitaan yleensä reaaliaikaisesti verkossa etukäteen, jotta ollaan varmasti paikalla. Vappuna aloitamme yleensä uintikauden yhdessä mökillä, oli jäitä tai ei, Hannu Mustonen kertoo.

 

Hannu pitää yhteyttä vanhoihin koulukavereihinsa myös muuten sosiaalisen median välityksellä, sekä sähköpostitse ja puhelimitse. Muutamat lähellä asuvat entiset koulukaverit ovat nykyisin myös perhetuttuja, heitä Hannu tapaakin ainakin kerran kuukaudessa.

 

Suurin osa Hannun entisistä koulukavereista asuu edelleen Suomessa, osa on muuttanut muualle Eurooppaan.  Kaikki heistä toimivat yhteiskunnan eri aloilla. Joistakin on tullut elämänmittaisia ystäviä, joiden kanssa myötäeletään eri elämäntilanteissa.

 

Hannu on ollut Koulukavereiden käyttäjä jo vuosia. Hän on käyttänyt palvelua nimenomaan vanhojen koulukaverien etsintään ja heidän kanssaan kommunikointiin.