Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Pulpetin kansi aukeaa...

22.02.2011
O_desk1_256x360

Koulukavereiden kansio on nyt avattu. Vajaasta 50 nimiehdotuksesta lopulliseksi nimeksi Koulukavereiden kansiolle valittiin Pulpetti. Jaa siellä mehukkaimmat muistosi ja kutsu kaverisikin katsomaan!

 

Voit säilyttää rakkaimmat koulumuistosi Koulukavereiden Pulpetissa, kun olet kirjautuneena palveluun. Tallenna vanhat koulu- ja luokkalehtesi, kouluaineesi ja kokeesi, todistuksesi, hauskimmat lippuset ja lappuset sekä valokuviin ikuistetut koulumuistosi Pulpettiin.

 

Voit hakea Pulpetista myös muiden käyttäjien lisäämää aineistoa, mikäli he ovat antaneet siihen luvan. Lisäksi voit jakaa palveluun tallentamasi aineiston Facebookissa niin halutessasi.

 

Avaa vintillä olevat vanhat koululaatikkosi ja kaada niiden sisältö pulpettiin. Voit nyt nostalgisoida vanhojen koulukavereittesi kanssa entistä paremmin menneiden aikojen tunnelmia ”todistusaineiston” valossa, sekä esitellä jälkipolville kouluaikojesi aarteita.

 

Tästä pääset suoraan Pulpettiin