Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Rakkautta ensisilmäyksellä

26.01.2011
O_SinikkajaJuha_256

Sinikka Blomqvist tapasi tulevan miehensä Juhan ensimmäisen kerran syksyllä 1979 Jyväskylässä Kilpisen koulun diskossa. Sinikka oli lähtenyt diskoon ystävättärensä kanssa, joka tutustutti parin toisiinsa. Tuleva pariskunta vietti illan tanssien ja jutellen ja poistui diskosta käsi kädessä.

– Hän oli sellainen hiljainen, kaupunkiin muuttanut maalaispoika, joka osasi käyttäytyä herrasmiesmäisesti. Ehkä nämä piirteet herättivät minussa mielenkiinnon, Sinikka kuvailee.

Nuori pari tapaili toisiaan aluksi kahdenkeskisten kävelyjen merkeissä, myöhemmin he vierailivat toistensa kotonakin. Seuraavana kesänä he näyttelivät yhdessä nuorisoseuran kesäteatterissa, ja siitä lähtien pariskunta alkoi harrastaa yhdessä nuorisoseuran parissa. Suhde eteni seurusteluasteelle pian. Tuntui olevan selvää, että kyseessä on oikea suhde.

– Olemme olleet yhdessä 31 vuotta. Vuonna 2011 hopeahääpäiväjuhlat tulevat ajankohtaiseksi, koska liittoa on kestänyt silloin 25 vuotta. Kaikesta olemme selvinneet eteenpäin rakkaudella. Miehenikin sanoo aina välillä pilke silmäkulmassa, että alkaa jo pikkuhiljaa rakastua minuun, Sinikka vitsailee.


Sinikka mainitsee yhdeksi heidän suhteensa rikkaudeksi sen, että pariskunta on päässyt tutustumaan kauniiseen Suomeen ja erilaisiin ihmisiin ympäri Suomea. Tämä on ollut mahdollista, koska hänen miehensä on joutunut siirtymään eri paikkakunnille muutamien vuosien välein työnsä vuoksi.

 

– Mahtavaa aikaa oli vuosina 2005–2008, kun harrastimme mieheni kanssa kilpatanssia. Kipinä tanssiin on edelleen olemassa, mutta mieheni tämänhetkinen työtilanne ei oikein mahdollista sitä. Käymme toki muuten tanssimassa aina välillä, Sinikka huomauttaa.

Blomqvistien perhe-elämä jatkuu nyt Tampereella, kotona ovat vielä 16-vuotias tytär ja 12-vuotias poika. Pariskunnan kolme vanhinta poikaa ovat jo muuttaneet pois kotoa, mutta he pitävät edelleen tiiviisti yhteyttä vanhempiensa kanssa.


– Kilpisen koulusta 31 vuoden päähän Tampereelle, kyllä tässä voidaan sanoa, että on ollut rakkautta ensisilmäyksellä, Sinikka toteaa.