Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Soili Angervo on Koulukavereiden Facebook-sivun 200. tykkääjä

15.12.2010
O_soili_kasitelty_256

– Se oli hauska sattuma. Olen ollut rekisteröityneenä Koulukavereihin jo vuodesta 2002 asti.
 

Soili on käyttänyt Koulukavereiden palvelua tutkiakseen, mitä vanhat koulukaverit ovat touhunneet koulun päättymisen jälkeen.

 

– Yläasteella meidän luokka oli aika villi, mutta yhteishenki oli hyvä. Viisi vuotta koulun päättymisestä saatiin jopa järjestettyä luokkakokous. Kaikki eivät päässeet mukaan, koska portsari ei päästänyt heitä enää sisälle ravintolaan, Soili muistelee.

 

Yhteydenpitoa monipuolisesti

 

Soili on ollut tyytyväinen Koulukavereiden sivustoon, koska sieltä löytyvät hänen tarvitsemansa peruspalvelut: keskustelut, mahdollisuus lisätä kuvia ja oma osasto luokkakokouskutsuille. Koulukavereiden Facebook-sivuille Soili kaipaisi kuitenkin mahdollisuutta laittaa kuvia luokkakokouksista tai muita kouluaiheisia kuvia. (Toim. huom.: Kuvia SAA mielellään julkaista seinällä).

 

– Koulukaverit on hyvä keino saada yhteys sellaisiin, joiden kanssa ei muuten ole tekemisissä. Luokkakokouksen järjestäminenkin on jäänyt viime vuosina, koska kukaan ei saa aikaiseksi järjestää sitä, tai en ole itse päässyt mukaan, Soili toteaa.


Soili pitää yhteyttä vanhoihin koulukavereihinsa sähköpostitse. Tämän lisäksi hän on löytänyt joitakin koulukavereita myös Facebookista. Muutama hänen vanhoista koulukavereistaan asuu lähistöllä, joten Soili näkee heitä useammin. Yleensä hän tapaa entisiä koulukavereitaan sattumalta, kun nämä ovat käymässä kotikulmillaan tai tulevat samaan tapahtumaan kuin hän.

 

– Paras koulukaverini on lapseni kummi. Hänen kanssaan olen enemmän tekemisissä. Yleensäkin on hauska törmätä vanhoihin koulukavereihin, vaihtaa kuulumisia heidän kanssaan, ja huomata kuinka yhdessä tässä vanhetaan jokainen, Soili kertoo.