Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Sano se sormuksella

15.12.2010
O_katinsormus_256

Muistatko vielä peruskouluaikojen luokkasormukset? Sormuksen sisäpuolelle kaiverrutettiin luokan kesken sovittu luokkakokouksen päivämäärä tai oppilaan nimi tai tämän lempinimi. Oliko teidän luokallanne luokkasormukset? Piditkö sormustasi sormessasi, kaula- tai ranneketjussa vai kellon rannekkeessa?

 

Kati Kottila, 26 vuotta, työskentelee Helsingin Pelastuslaitoksen toimittajana. Hänellä on edelleen tallessa kuudennen luokan luokkasormus Pyhtään peruskoulusta. Sormuksen sisäpuolella lukee ”Kati -96”.

 

– Muistaakseni kaikki meidän luokalta ottivat samanlaisen sormuksen. Smileyface, aurinko, oli silloin kuuma juttu. Sen vuoksi jotkut halusivat sellaisen, ja se ehdotus meni läpi, Kati toteaa.

 

Kati on viimeksi käyttänyt sormusta vuosia sitten, se ei ole päivittäisessä käytössä. Hän ei alun perinkään halunnut sellaista sormusta joka luokan kesken päätettiin ottaa.

 

– Se on liian pliisu makuuni, haluaisin jonkun toisenlaisen. Yläasteella otimme jollain luokalla armeijan tunnistuslaattojen tapaiset kaulalaatat. Ne olivat paljon kivemmat, olen käyttänyt sitä aikuisiälläkin, Kati huomauttaa.