Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Kolme kaveria, luokkakokous ja uusi yhteisö

27.10.2010
O_hiihto_256

Mikko J. Salminen innostui muutama vuosi sitten hän etsimään luokkatovereitaan.

 

– Laitoin tietoni Koulukaverit-sivustolle, ja pian löytyi kolme luokkakaveria, Salminen kertoo.

 

Vanhat koulukaverukset päättivät etsiä loputkin luokasta kasaan luokkakokousta varten. Tämän pohjalta syntyi myös Raision yhteiskoulun senioreiden rekisteröity yhdistys, joka järjestää luokkakokousten lisäksi muitakin koulun tapahtumia. Koulukavereihin pidetään yhteyttä myös epävirallisten tapaamisten merkeissä.

 

Yhdistyksen kokouksiin ovat myös opettajat tervetulleita. He ovat tästä otettuja, sillä se on mahdollisuus nähdä, miten oma työ on kantanut hedelmää. Esimerkiksi Mikko J. Salminen työskentelee tietoliikennealalla verkonhallinnan tuotehallintayksikön johtajana.

 

Innostavien opettajien ansiota on ehkä myös se, että viisikymppinen Salminen pitää itsestään huolta urheillen monissa eri muodoissa, kuten juoksemalla ja jääkiekkoilemalla. Salmisen kunto on todistetusti kova, sillä hän on juossut jo viisi maratonia. – Urheilemalla pysyy terveenä.