Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Täydennystä Koulukaverit-tiimiin

22.09.2010
O_KP_256

Kristiina Pääkkönen aloittaa 1.10. Koulukavereissa sisältöjohtajana. – Työnkuvaani kuuluu Koulukaverit-yhteisön sisällöllinen kehittäminen ja sisällöntuotanto.

 

35-vuotiaan Kristiinan tausta on viestinnän konsultoinnissa ja sisällöntuotannossa. Viime aikoina häntä on työllistänyt erityisesti sosiaalisen median hyödyntämiseen liittyvät koulutukset, joita hän vetää ympäri Suomea.

 

– Koulukaverit-yhteisön avulla luot uusia yhteyksiä vanhoihin verkostoihin. Haluan auttaa ihmisiä verestämään muistoja ja luomaan uusia suhteita vanhojen koulukavereiden kesken.

 

Kristiina pitää itse aktiivisesti yhteyttä vanhoihin koulukavereihin. Lasten myötä erityisesti omalla paikkakunnalla asuvat perheelliset tutut alkoivat pari vuotta sitten kiinnostaa todella kovasti. – Uudessa elämäntilanteessa tarvitaan yleensä myös verkoston vahvistamista. Mielellään sitä tutustuu uudelleen ihmisiin, joiden kanssa on jo jotain yhteistä, kuten koulumuistot.

 

Kristiina pitää yhteyttä vanhoihin kavereihin lähinnä netin kautta. – Mutta se on ihan parasta jos joku kutsuu porukan koolle ja päästään tapaamaan toisemme ihan kasvotusten. Suurin osa vanhoista koulukavereista on valunut pääkaupunkiseudulle, joten viime keväänä ja kesällä pääsin taas tapaamaan koulukavereita ihan livenä.

 

– Luen kaikki minulle lähetetyt palautteet. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja antakaa kehitysideoita sekä niitä omia tarinoitanne ja kuvia jakoon!     

 

Kristiinan tavoittaa esimerkiksi osoitteesta viestinta@koulukaverit.com ja www.twitter.com/kristiinameme