Tärkeä tiedote

Olemme uudistaneet ja laajentaneet profiilitietoja käyttäjien toiveiden mukaisesti! Ole hyvä ja tarkista profiilissasi olevat tiedot ja täydennä korttia tiedoilla jotka haluat jakaa koulukavereittesi kesken.

HUOM! Suurten uudistuksen kunniaksi tarjoamme nyt kaikille palvelun käyttäjille
ILMAISEN vuoden kultajäsenyyden, jonka avulla saat palvelun kaikki ominaisuudet käyttöösi, jos:

    -  päivität profiilisi tietoja
    -  sallit Koulukaverit palvelun yhteistyökumppanien lähettää sinulle tarjouksia

Muistathan painaa sivun lopussa olevaan ”Tallenna tiedot” nappia muokattuasi profiilitietoja.

   

 

Pyysin anteeksi kiusaamista

17.08.2010
O_Art1-256

 – Muutama vuosi sitten minua alkoi vaivata se, että kiusasin aikanaan koulussa yhtä luokallani ollutta tyttöä, yrittäjä Maria Laitinen, 38 vuotta, kertoo.

 

– Oma tyttäreni joutui viidesluokkalaisena koulukiusaamisen kohteeksi. Silloin aloin ymmärtää, miten kauheaa kiusaaminen uhrille on. Rehtori puuttui onneksi asiaan ja kiusaajat kävivät pyytämässä häneltä anteeksi.

 

– Ymmärsin silloin, että kukaan ei aikanaan puuttunut vuosikausia jatkuneeseen nimittelyyn, johon itse osallistuin kouluaikana.

 

– Sitten julkisuudessa puhuttiin kiusaamisesta ja tajusin viimein, että kiusasin aikanaan tuota tyttöä todella paljon ja monen vuoden ajan. Halusin pyytää anteeksi.

 

Maria lähetti viestin vanhalle koulukaverilleen. – Kerroin, että olen hyvin pahoillani noista kahdenkymmenen vuoden takaisista tapahtumista.

 

– Onneksi tyttö vastasi. Hän kertoi, että saan anteeksi. Se tuntui oikein hyvältä, Maria kertoo. Kiusattu kirjoitti miettineensä katuukohan kukaan kiusaajista tänä päivänä tekojaan.

 

Maria liittyi Koulukaverit-palveluun vuonna 2003.  – Kävin katselemassa siellä tuttuja ja sain pariin entiseen luokkakaveriin yhteyden sitä kautta.

 

– Suosittelen Koulukaverit-palvelua kaikille jotain koulua käyneelle. Toivon myös, että pääsen pitkästä aikaa luokkakokoukseen. Haluaisin tavata vanhat koulukaverit uudelleen.